Easy sanitary solutions pro.easydrain.nl
  • De perfecte afwerking

    Easy Drain Compact TAF

  • Onzichtbaar met perfecte wandaansluiting

    Easy Drain S-line

Douchegoten

Uitvinders van barrière vrij douchen

Als uitvinder van het barrière vrije douchen bieden wij het grootste assortiment elegante douchegoten. Onze Easy Drain serie biedt je de uitgelezen mogelijkheid om je badkamer precies te ontwerpen zoals je wilt. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar met verschillende roostervarianten, zoals betegelbaar, glas of roestvrijstaal. Door het aanbod van de vele moderne en tijdloze douchegoot roosters heb je altijd de mogelijkheid om je eigen douche sensatie te personaliseren.

Water Protection System

Onze meeste douchegoten zijn voorzien van het door ons gepatenteerde WPS-systeem (WPS). Dit systeem biedt een eenvoudig te installeren en veilig te monteren afdichtingssysteem voor douchegoten en afvoerputten. Dit systeem bestaat uit een flexibel en waterdicht membraan dat is verbonden met de roestvrijstalen flens van de doucheafvoer. Zodoende wordt lekken, ten gevolge van foutieve installatie of ongunstige omstandigheden, uitgesloten.

Douchen in alle vrijheid

Voor elke type badkamer en voor elke installatie situatie hebben wij douchegoten beschikbaar, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in lengtes van 200 mm tot 2000 mm en zijn voorzien van meerdere gepatenteerde technologieën. Bovendien zijn al onze douchegoten eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang.

Tile Adjustable Frame

Met het revolutionaire TAF-systeem (Tile Adjustable Frame) kan de douche afvoer eenvoudig in hoogte worden versteld. Het robuuste RVS frame biedt verschillende gepatenteerde technologieën voor een eenvoudige en waterdichte installatie. Dit TAF frame is volledig instelbaar op het moment van tegels leggen, zodoende wordt giswerk geëlimineerd en verkrijgt u een perfecte afwerking.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.