Easy sanitary solutions pro.easydrain.nl
  • Eenvoudige installatie

    Easy Drain Compact Duschboard

Betegelbare douche elementen

De beste oplossing voor het realiseren van een douchevloer.

Snel en eenvoudig een douchevloer creëren

Door gebruik te maken van een Easy Drain douche-element kun je snel en eenvoudig een douchevloer creëren. Onze douche-elementen zijn vervaardigd uit hoogwaardig polystyreen hardschuim (XPS) en standaard voorzien van een douche afvoersysteem. 

Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie

Naast dat het materiaal al waterafstotend is wordt een waterdichte afdichting gegarandeerd doordat de bovenzijde van het element is voorzien van een speciale Kunststof – Mortel – Combinatie. Easy Drain douche-elementen zijn ingewerkt met een afschot en kunnen tot elke gewenste lengte en breedte worden ingekort. Daardoor is het geschikt voor iedere project situatie, zowel nieuwbouw als renovatie.

douchegoot-easy-drain

Een basis om op te bouwen

Door gebruik te maken van Easy Drain douche-elementen creëer je de perfecte ondergrond. Oneffenheden in de vloer behoren tot de verleden tijd en (oude) scheuren in de vloer worden afgedekt. Het is zelfs mogelijk om het showerboard op een bestaande ondergrond te plaatsen. Tegels worden vanwege hun hygiëne, onderhoudsgemak en decoratieve mogelijkheden vaak voorgeschreven. Door gebruik te maken van Easy Drain douche-elementen heb je de perfecte ondergrond voor de douchecel en kun je direct beginnen met tegelen.

  • Douche elementen voorzien van moderne afvoer

    Easy Drain douche-elementen bestaan uit een bodemelement en zijn voorzien van een modern ingebouwd afvoersysteem. De boards zijn zowel met douchegoot als doucheput verkrijgbaar. Bovendien worden alle douche-elementen geleverd met afdichtingsset.

Montage gemakkelijk gemaakt

Montage gemakkelijk gemaakt

- Besparing op tijd en arbeid
- Eenvoudig op maat te maken
- Kostenbesparing op materiaal en machines
- licht gewicht en hierdoor dus snelle verwerking

Oplossing voor iedere situatie

Oplossing voor iedere situatie

- Stabiele, waterdichte ondergrond voor alle tegelsoorten
- Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie
- Kan worden ingekort tot iedere lengte en breedte
- Ingebouwde afvoer en voorzien van afschot

Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Find our website that's made specifically for you

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for North America, where you can find information about products that are available there.