Easy sanitary solutions pro.easydrain.nl

Nieuws

Easy Drain douchegoot schoonmaken

Easy Drain douchegoot schoonmaken

Wanneer je van een douche gebruik maakt, kunnen allerlei soorten vuil zoals zeepresten, haren of vet zich gaan hechten aan het sifon of de afvoerbuis. Een schone doucheafvoer zorgt ervoor dat water snel en effectief afgevoerd kan worden. Verstoppingen en overstromingen worden hierdoor voorkomen. Met behulp van een aantal huishoudelijke schoonmaakmiddelen is het een fluitje van een cent om de douchegoot schoon te houden. Je kunt ook onze EasyClean set gebruiken. Deze is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden en reinigen van een Easy Drain.

Lees verder

Douchegoot aarden

Douchegoot aarden

Is een douchegoot aarden noodzakelijk, ook als deze een kuststof sifon heeft? In dit artikel wordt uitgelegd waarom je moet aarden, waaraan je moet voldoen en hoe je dit het beste kunt uitvoeren.  

Lees verder

De ultieme ruimtebesparende sifon: slim serie

De ultieme ruimtebesparende sifon: slim serie

Een wastafel kan niet zonder sifon. Het sifon, ook wel zwanenhals genoemd, wordt gebruikt om het water af te voeren en dient tevens als stankafsluiter om nare geuren in huis te voorkomen. Het nadeel is dat de sifon onder de wastafel wordt geplaatst en dit ten koste gaat van de opbergcapaciteit in het het badkamermeubel. De oplossing hiervoor is de Slim Serie.

Lees verder

Badkamervloer kiezen: welke douchegoot is geschikt?

Badkamervloer kiezen: welke douchegoot is geschikt?

De badkamer is een plek om even heerlijk tot rust te komen. Dit doe je uiteraard het liefst in een omgeving die voldoet aan je persoonlijke wensen. De badkamervloer bepaalt hier voor een groot deel de sfeer en uitstraling van je badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos, zorg wel dat je bij het selecteren van een badkamervloer ook denkt aan het type douchegoot dat hier geschikt voor is.

Lees verder

Douchegoot plaatsen

Douchegoot plaatsen

Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatie woning, een douchegoot wordt in vrijwel iedere badkamer geplaatst. Een douchegoot plaatsen hoeft absoluut niet moeilijk te zijn. In dit artikel geven we een uitleg over het installeren van een douchegoot met voorgemonteerd afdichtingsdoek (WPS).

Lees verder

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

Ben je uitgekeken op je badkamer of is hij gewoonweg aan vervanging toe? Een nieuwe badkamer uitzoeken is een leuke, maar soms lastige klus. De verbouwing van de badkamer betekent: buren of familie lief aankijken voor een douche, tandenpoetsen in de keuken en jezelf wassen met een washandje.

Lees verder

Aanschaf van een douchegoot: 5 belangrijke aandachtspunten

We kunnen allemaal van een douche genieten, de meesten van ons zelfs elke dag, maar bijna niemand is zich bewust van het belang van een betrouwbare doucheafvoer. Waterlekkage kan zich al snel voordoen, wanneer er gebruik gemaakt is van slechte materialen of installatie niet goed of slecht is uitgevoerd. Wij zijn bekend met meerdere situaties waarin een douche afvoer van slechte kwaliteit geplaatst is. De gevolgen zijn soms niet te overzien. In dit artikel een aantal aandachtspunten die van pas kunnen komen bij het aanschaffen van een douchegoot of doucheput.

Lees verder

Wij zijn BIM ready!

Wij zijn BIM ready!

Er is een toenemende behoefte aan een verbeterde samenwerking tussen alle partijen die bij een bouwproject betrokken zijn. Building Information Modeling (BIM) biedt hiervoor dé oplossing. BIM creëert een gemeenschappelijke taal tussen alle betrokken partijen binnen een project en draagt bij aan een optimale samenwerking.

Lees verder

Voordelen van een inloopdouche

Voordelen van een inloopdouche

De inloopdouche wordt populairder en steeds frequenter geïnstalleerd in de moderne badkamer. Een inloopdouche of barrière vrije douche wordt meestal geïnstalleerd in combinatie met een douchegoot. Het gebruik van een douchegoot in een inloopdouche brengt meerdere voordelen met zich mee. Hierbij kun je denken aan meer design mogelijkheden dankzij het gebruik van groot formaat tegels, eenvoudige reiniging en een tijdbesparende installatie door een enkelzijdig afschot.

Lees verder

Easy Drain WTW systeem

Easy Drain WTW systeem

Tijdens het douchen gaat veel warm water direct verloren in het riool. Het Easy Drain WTW systeem zorgt ervoor dat de warmte energie van het afgevoerde douchewater via een dubbelwandige spiraal wordt overgedragen aan koud leidingwater en verwarmt dit met zo'n 10º C.

Lees verder

Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Find our website that's made specifically for you

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for North America, where you can find information about products that are available there.