100% waterdicht
10 jaar garantie
Eenvoudige installatie
Tijdbesparing

Zelfklevend afdichtingssysteem (SAM)

Een revolutionair afdichtingssysteem

SAM is een zelfklevend afdichting systeem. Het creëert een eenvoudige en veilige waterdichte afdichting Wij garanderen een 100% waterdichtheid op het hele douche oppervlak of de badkamerruimte. Een afdichtings certificaat wordt meegeleverd met alle standaard pakketten. SAM is gecertificeerd in overeenstemming met ETAG 022, ab (P) en ANSI 18110. Het SAM systeem is gebaseerd op elastische schuim technologie en het zelfklevende afdichtingsmembraan kan direct op de muur en vloeroppervlaktes worden aangebracht zonder gebruik van enig aanvullende vloeistof afdichtingsmateriaal. De bovenzijde is gecoat met een anti-bacteriële membraan en biedt een ideaal basic oppervlak voor elk type tegellijm. Het gepatenteerde SAM-afdichtingssysteem voorkomt vochtschade door vliesvrije hechtingen te gebruiken. De niet geweven zones onderbreken de capillaire beweging van vocht en verzekeren een 100% waterdichtheid.

Lees verder

Eenvoudig afdichten van de badkamer met 10 jaar garantie

Het zelfklevend afdichtingssysteem (Self-Adhesive Sealing System) is een revolutionair systeem waarmee eenvoudig de hele badkamer kan worden afgedicht. Het membraan kan direct op de wand- en vloeroppervlakken worden geplakt zonder gebruik te maken van extra vloeibaar afdichtingsmiddel. Het membraan heeft aan de bovenkant een antibacteriële folie en biedt een ideale ondergrond voor elk type tegellijm. Met het SAM-systeem garanderen we een tijdbesparende installatie en een waterdichtheidsgarantie van 10 jaar.

Ontdek
10 jaar waterdichtheids-garantie op de gehele badkamer
Tijdbesparende installatie (scheelt circa 2 uur droogtijd)
Kan worden toegepast op beton, zandcement dekvloeren, bestaande keramiek (tegels), gipsplaat en hout
Oppervlakte direct betegelbaar en geschikt voor alle soorten bouwchemicaliën
Snel, direct te verwerken en 100% waterdicht
Antibacteriële coating om schimmelvorming te voorkomen

Vind een dealer in de nabije omgeving

Configureer jouw product

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.