Hemel op aarde 
Lees meer

Elounda Beach

Hemel op aarde

Elounda Beach resort is een klein stukje hemel op aarde in Kreta, Griekenland. Dit luxueuze vakantieoord, gelegen aan de helder blauwe Middellandse zee, biedt gasten het ultieme gevoel van ontspanning met excellente persoonlijke service. Elounda Beach omvat verschillende mini resorts met state-of-the-art villa’s. Deze villa’s zijn uiterst exclusief uitgevoerd, inclusief barrièrevrije douches met Easy Drain douchegoten.

De verticale stad 
Lees meer

De Rotterdam

De verticale stad

‘De Rotterdam’ is een immens bouwproject aan de Wilhelminapier in Rotterdam, dat ruimte gaat bieden voor wonen, werken en ontspanning. Het gebouw wordt ingericht als complete verticale stad, een plek waar men 24 uur per dag comfortabel kan verblijven. De appartementen in dit gebouw worden voorzien van exclusieve badkamers met topkwaliteit sanitair, waaronder barrièrevrije douches met Easy Drain douchegoten.

Renovatie Wellness-etage 
Lees meer

AMSTEL HOTEL*****

Renovatie Wellness-etage

Het Amstel Hotel, Nederlands bekendste luxueuze toevluchtsoord heeft haar Health & Fitness Club gerenoveerd. Zodoende verkreeg het prestigieuze Amsterdamse vijfsterren hotel in één klap een volledig nieuwe Wellness-etage. Deze werd uitgerust met de laatste noviteiten op sanitair gebied, waaronder Easy Drain douchegoten.

Spectaculair wonen 
Lees meer

Markthal Rotterdam

Spectaculair wonen

Markthal Rotterdam is een spectaculair bouwproject dat in het najaar van 2014 haar deuren opent. Dit belooft een unieke combinatie te worden van culinair genieten, veelzijdig winkelen en uiterst comfortabel wonen in hartje Rotterdam. De appartementen in dit complex worden voorzien van een moderne badkamer met inloopdouche en Easy Drain douchegoot.