300 badkamers renoveren binnen 3 maanden

300 badkamers renoveren binnen 3 maanden

Een hotel inrichten kost tijd en geld. Het is daarom van belang om tijdens de verbouwing snelle en stijlvolle oplossingen te hanteren. Hoe efficiënter de oplossing, hoe gunstiger dit is voor de voortgang. Vooral het inrichten van badkamers is een uitdaging.

De badkamer beïnvloedt de hotelbeoordelingen

Het renoveren van een badkamer kan lastig en tijdrovend zijn. Hierbij moet je denken aan het plaatsen van een inloopdouche met afschot in de douchevloer, het zetten van badkamer vloertegels en het installeren van een afvoer systeem. Dit moet correct en veilig worden uitgevoerd. Het laatste waar een gast zin in heeft, is een overstroomd of een verstopt doucheputje. Opvallend is het aantal gasten dat een hotel beoordeelt op badkamer en kamerfaciliteiten. Tevens is de behulpzaamheid van het hotelpersoneel, het ontbijt en de hygiëne in het algemeen belangrijk. Een vieze hotelkamer zorgt voor een slechtere beoordeling.

Easy to clean

Indien er voor een traditioneel bad of douchebak gekozen wordt, resulteert dit in lastig schoon te maken hoekjes en douchegordijnen. Op deze plekken kunnen zich schimmels gaan vormen. Dit kan voorkomen worden door te kiezen voor een betegelbare inloopdouche.

Daarnaast bevat een inloopdouche geen hinderende drempels of opstapjes. Hierdoor creëer je een barrière-vrije douche omgeving. Tot slot behoudt de badkamer designer volledige ontwerpvrijheid betreft de douchevloer.

Laat een verbouwing je niet "uitputten"

Menig hotel gaat mee met de laatste designtrends. Een gedateerde uitstraling betekent namelijk klantverlies. Dit zorgt ervoor dat vintage of klassiek ingerichte hotels ook aan een bepaald verwachtingspatroon moeten voldoen. Een hotel renoveert zijn badkamers iedere 10 à 15 jaar. Als architect of hoteleigenaar wil je hier graag op voorbereid zijn door efficiënt een renovatie door te voeren, waarbij sanitaire elementen makkelijk te verstellen of te installeren zijn.

Ready in no time

Onze Easy Drain douchegoten met TAF frame zijn hiervoor een optie . Dit op hoogte verstelbare frame is geschikt voor vrijwel elke vloertegel dikte en creëert een perfecte afwerking. Met het omkeerbare rooster krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor een roestvrijstalen uitstraling of een eigen badkamer tegel. Vanaf nu zijn technische uitdagingen eenvoudig en snel op te lossen. Een hotelbadkamer is in no-time gerenoveerd.

“Een hotel renoveert zijn badkamers iedere 10 a 15 jaar”

Uitdaging: het natte zeil afdichten

Water dat door de tegels en muren heen sijpelt zorgt voor schade en is hinderlijk voor hotelgasten. Daarom is het waterdicht maken van de badkamer uiterst belangrijk. Een goede waterdichte oplossing moet snel, efficiënt, veilig en betrouwbaar zijn. Vooral tijdens een renovatie of constructie van een hotel waar talrijke badkamers ingericht moeten worden, speelt het efficiënt installeren van een douchegoot een belangrijke rol.

Compleet waterdichte afdicht- & afvoersystemen

Met het unieke zelfklevende membraam (SAM) systeem en doucheboard (Easy Board) met geïntegreerde douchegoot heb je een eenvoudig en betrouwbaar waterdicht systeem. Deze kan geplaatst worden door iedereen en op elk oppervlak . Traditionele douchegoten hebben cement en een droogtijd van 4 dagen nodig voordat betegeling kan plaatsvinden. Het unieke zelfklevende doucheboard (Easy Board) met ingebouwd afschot en geïntegreerde douchegoot heeft geen cement of specie nodig.  Het is direct betegelbaar en biedt een 100% waterdichtheid garantie van 10 jaar indien er gebruik wordt gemaakt van het SAM systeem. Er zijn veel opties:  RVS staal, tegel of je eigen gepersonaliseerde logo. Elk Shower Board  wordt geleverd met een eenvoudig te reinigen sifon.

Deze hotels gingen je voor

Door de jaren heen heeft Easy Drain met succes prestigieuze projecten voltooid, zowel renovatie als nieuwe constructie. Onze klanten bestaan onder andere uit het beroemde Amstel Hotel, hotel Krasnapolsky en het Hilton.

300 badkamers voltooien binnen 3 maanden; met ESS worden deze doelen werkelijkheid en daar zijn wij trots op!

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.