Welkom in de wereld van ESS

Welkom in de wereld van ESS

ESS staat voor Easy Sanitary Solutions en dat is ook de best passende omschrijving voor onze producten; eenvoudig, praktisch en makkelijk te installeren voor installateurs en andere eindgebruikers. Daarbij streven wij naar de allerbeste kwaliteit.

Wij verwijderen barrières sinds 1928

Het is allemaal begonnen in het dorp Losser in Nederland. Hier is ons familiebedrijf Keizers gestart met het ontwerpen, produceren en verkopen van unieke badkameroplossingen. Sinds de oprichting streven wij ernaar om een verschil te maken in de (sanitair) wereld en in het leven van onze klanten.

Onze producten worden momenteel in meer dan 40 landen van over de wereld verkocht en gedistribueerd. Om de kwaliteit te bewaken produceren wij al onze producten in onze ultramoderne fabrieken in Nederland en Duitsland. Deze worden zorgvuldig gemonteerd en gecontroleerd. Zodoende kunnen wij onze hoge kwaliteit  garanderen en badkamers wereldwijd blijvend transformeren.

“Wij geloven in een barrièrevrije wereld. De uitvinding van de douchegoot is hiervoor het ultieme bewijs”

Uitvinder van de douchegoot

Als Nederlands familiebedrijf is water – met name afvoeren – onze tweede natuur.  Zodoende bieden wij hoogstaande douchegoten aan, die in vrijwel iedere badkamer toepasbaar zijn en deze direct barrier-vrij maken. Met trots vermelden we daarom dat wij de uitvinder, ontwikkelaar en officiële leverancier van de Easy Drain douchegoten zijn. Naast onze doucheafvoeren leveren wij inmiddels ook douche boards, ruimtebesparende sifons en het unieke zelfklevende afdichtsysteem.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren jaarlijks meer dan een miljoen badkamerproducten

Toonaangevende badkameroplossingen

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Alle producten ondergaan uitgebreide tests. Dit heeft ertoe geleid dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor kunnen wij een garantie van 10 jaar geven. Zodoende waarborgen wij een jarenlange tevredenheid van ons product in uw badkamer.

“Ons doel is het creëren van stijlvolle en barrièrevrije badkamer voor iedereen”

Passie voor design

Onze unieke oplossingen zijn niet onopgemerkt gebleven bij architecten en interieurdesigners. Zo vind je ons in menig hotel over de hele wereld. ESS producten tonen een exclusief uiterlijk en staan wereldwijd bekend om hun stijlvolle ontwerp. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij diverse internationale design- en innovatie prijzen hebben gewonnen.

Wij beloven

  • Innovatieve en toonaangevende badkameroplossingen
  • “Made in Germany” kwaliteit
  • Exclusief en internationaal erkend “Nederlands ontwerp”
  • Meer dan 80 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van sanitair
Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.