Awards

Awards

We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze producten met aandacht voor detail en hoge kwaliteit. Daarom hebben we talloze internationale gerenommeerde design- en innovatieprijzen in ontvangst mogen nemen. Deze erkenning is de ultieme beloning voor ons werk en laat zien hoe toegewijd we zijn.

GERMAN DESIGN AWARD 2018

De “German Design Award” is één van meest wereldwijde erkende internationale design wedstrijd, waarbij design op het gebied van product en communicatie worden geëerd.

De Easy Drain R-line is de winnaar in ‘Bath & Wellness’.

IF DESIGN AWARD 2016

Vandaag kijkt iF naar de toekomst. De toekomst van design en die van onze planeet is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gevestigde ontwerpers worden uitgedaagd om nieuwe en creatieve oplossingen te vinden voor de grootste problemen van onze tijd.

De Easy Drain Dot & Square zijn iF Design Award winnaars.

ARCHIPRODUCTS CATEGORY WINNER AWARD 2016

Met meer dan 15 jaar aan ervaring van het continue scouten van de beste internationale producten, benadrukt Archiproducts het belang van de relatie met de productie in de wereld van design en architectuur.

De Easy Drain DOT is categorie winnaar

ADEX AWARD 2016

De ADEX award presenteert de beste producten en project designers van het jaar, naar de mening van degene die er het meest toe doen. Deze awards vallen klaarblijkelijk onder het grootste en meest prestigieuze prijzen programma in de ontwerp industrie.

Easy Drain Dot & Square heeft deze award in de VS gewonnen.

ICONIC AWARD: INTERIEUR INNOVATIE 2016

Innovatieve top prestaties van elke product sector in de industrie zijn het imago van de Iconic Award. Het erkent interieur innovatie en verzekerd een hoog niveau van bewustzijn op de markt.

De Easy Drain Dot & Square is de winnaar van de Iconic Award: Interieur innovatie van 2016.

GERMAN DESIGN AWARD 2015

De Easy Drain S-line is genomineerd voor de German Design Award 2015. Deze award is een internationale premium prijs van het German Design Council, Het grote succes van de German Design Award 2014 heeft laten zien dat de industrie en design gewaardeerd wordt door deze prestigieuze award.

ADEX AWARD

De ADEX award staat voor de beste producten en project ontwerpen van het jaar naar mening van de experts. Deze award is duidelijk de grootste en meest prestigieuze award in de ontwerp industrie.

Easy Drain Dot & Square won deze ADEX award in de Verenigde Staten.

IF DESIGN AWARD

De iF design award is een internationale prijs, die vandaag de dag bekend staat als de grootste en meest prestigieuze design awards ter wereld. Dankzij zijn rijke 60-jarige historie is het iF logo een internationaal erkend teken van superieure kwaliteit geworden. Jaarlijks strijden producenten en designers over de hele wereld om deze felbegeerde iF award.

Easy Drain Xs serie is bekroond met de iF product design award 2013.

GERMAN DESIGN AWARD

De German Design Award is een internationale premium prijs van de German Design Counsil. Het grote succes van de German Design Award 2012 heeft wederom laten zien dat industrie en design grote waardering hebben voor deze prestigieuze prijs.

De Easy Drain Xs is genomineerd voor de German Design Award 2013.

ZVSHK-AWARD „BADKOMFORT FÜR GENERATIONEN“

Het Duitse ZVSHK (Zentralverband Sanitär, Heizung, Klima) is een vooraanstaand organisatie voor verwarming, airconditioning en sanitair sector in Duitsland. Een internationale vakjury samengesteld door de ZVSHK reikt de prestigieuze de ZVSHK Bathroom Design for All award uit op de ISH vakbeurs voor innovatieve badkamer designs in Frankfurt am Main. Deze award heeft als doel het stimuleren van de ontwikkeling van barrière vrije producten in het kader van demografische veranderingen zoals vergrijzing.

De Easy Drain Xs is genomineerd voor de ZVSHK award in de categorie douche afvoer.

INTERIOR INNOVATION AWARD

De Interior Innovation Award is ’s wereld meest prestigieuze award in de inrichtingssector. Het German Design Counsil; ’s wereld toonaangevende centra voor kennisoverdracht op gebied van design initieerde deze onafhankelijke award samen met het IMM cologne. De Interior Innovation Award beoordeelt eersteklas innovatieve prestaties in alle interieur bedrijfstakken.

Easy Drain Xs serie wint in de categorie badkamers de Interior Innovation Award 2012.

REDDOT DESIGN AWARD

De Reddot Design award is een internationaal gerenommeerde product design award door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen, Duitsland. De Red Dot Design Award is een prestigieuze competitie voor designers en krijgt jaarlijks meer dan 11.000 inzendingen uit 61 landen. Door de jaren heen is Red Dot Design een internationaal erkend label geworden voor superieur design.

Easy Drain Xs serie wint in de categorie product design de Red Dot Design Awards 2012.

GOOD INDUSTRIAL DESIGN

Erkenning goed industrieel ontwerp (GIO) is een initiatief van Designlink, bestaat sinds 1986 en heeft inmiddels 1000 producten bekroond met een award. Deze award staat voor erkenning van goed industrieel ontwerp in Nederland. De vakjury levert door toekenning van de award een belangrijke bijdrage aan ontwikkeling van het desbetreffende vakgebied en algehele positieverbetering van design in Nederland.

De Easy Drain Xs serie is onderscheiden met de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2012.

Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.