100% waterdicht
Eenvoudige installatie
Eenvoudig reinigbaar
10 jaar garantie

M-line

Verborgen en elegante muurafvoer

Met de Easy Drain M-Line heb je gekozen voor een van de laagste douchegoten ter wereld. Geproduceerd door de uitvinder van de douchegoot. Nagenoeg onzichtbaar en stijlvolle wandafvoer met gepatenteerd TAF en WPS systeem. Het TAF systeem is speciaal ontwikkeld om afvoer van secundair water mogelijk te maken. Met het fabrieksmatig voorgemonteerd afdichtingsdoek (WPS-Techniek) wordt ook nog eens 10 jaar waterdichtheid gegarandeerd.

Lees verder

Onzichtbaar design met innovatieve drainage technologie

De M-line zit boordevol innovatieve drainage technologie en brengt een nieuwe sensatie in jouw douche ervaring. Deze betegelbare, onzichtbare muurafvoer heeft een subtiele uitstraling en een verbazingwekkend plat ontwerp. Dit zorgt voor een alles in één oplossing voor ieder badkamer project.

Ontdek

Technische details

42l/min maximale afvoercapaciteit
63mm minimale installatiediepte
2 design opties
18mm maximale tegeldikte
Meer details
Water Protection System (WPS); een voorgemonteerd afdichtingsmembraan - 10 jaar garantie
Inbouwset van hoge kwaliteit met geïntegreerd afschot
30 tot 50 mm waterslot (EN 1253) voor elke inbouwsituatie
Omkeerbaar rooster voor een tegel- of geborsteld uiterlijk
Wandmontagebeugel voor eenvoudige installatie tegen de muur

Kies jouw finish. Kies jouw stijl.

Met onze Easy Drain series geven we jou de mogelijkheid om jouw badkamer in te richten zoals jij dat wilt. Het programma biedt unieke design sets, die geschikt perfect zijn, voor zowel kleine als grote douchevloeren. Met de moderne en tijdloze design roosters heb jij de kans om jouw douche sensatie te personaliseren.

Bekijk alles
Tegel
Zero

100% waterdicht 10-jaar garantie

Met het gepatenteerde Water Protection System (WPS) bieden wij 10 jaar garantie op elke installatie. WPS is een eenvoudig te installeren en veilig te monteren afdichtingssysteem voor douchegoten en afvoerputten. Dit systeem bestaat uit een flexibel en waterdicht membraan dat is verbonden met de roestvrijstalen flens van de doucheafvoer. Zodoende wordt lekken, ten gevolge van foutieve installatie of ongunstige omstandigheden, uitgesloten.

Vind een dealer in de nabije omgeving

Configureer jouw product

Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
World map

Find our website that's made specifically for you

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for North America, where you can find information about products that are available there.