Vind de perfecte douchegoot

Past bij iedere stijl badkamer

Wij geloven in een barrièrevrije wereld en de uitvinding van de douchegoot is hiervoor het ultieme bewijs. Er is een Easy Drain douchegoot voor ieder soort badkamer project. Deze vind je hier.

Meer modellen
100% waterdicht
10 jaar garantie
Eenvoudige installatie
Eenvoudig reinigbaar

De belangrijkste stappen

1
Kies je locatie

Kies je locatie

Je kunt jouw douchegoot tegen de muur of vrij in de vloer plaatsen. Het voordeel van een muur installatie ten opzichte van vrij in de vloer, is een enkelzijdig afschot. Dat wil zeggen; minder snijwerk, strakke lijnen en een hoge afvoercapaciteit.

2
Bepaal jouw vloertype

Bepaal jouw vloertype

Er zijn specifieke modellen voor diverse vloersoorten. Houd er bij een renovatieproject ook rekening mee dat je wellicht een afvoer met een lage installatiediepte nodig hebt.

3
Kies je roosterafwerking

Kies je roosterafwerking

Vind het rooster dat het beste aansluit bij jouw badkamer ontwerp. Je kunt kiezen uit een breed scala van materialen en ontwerpen.

Waarom een douchegoot?

Ontwerp de badkamer van je dromen

In tegenstelling tot een traditionele douche afvoer heeft een douchegoot, indien geplaatst tegen de muur, slechts een enkelzijdig afschot. Deze kan ook bij grote tegels geplaatst worden. Dankzij de uitvinding van de douchegoot behoud jij de maximale vrijheid bij het ontwerpen van jouw barrièrevrije badkamer. Een afvoer kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Ontdek wat de beste douchegoot voor jouw project is.

Voordelen van een douchegoot

Uitstraling – Douchegoten hebben een slank en langwerpig uiterlijk. Een subtiele blikvanger dat past in een grote verscheidenheid aan douchevloeren.

Onderhoud – Douchegoten bieden eenvoudig onderhoud en efficiënte drainage van water. Wie houdt er nou niet van een eenvoudig te reinigen douchegoot?

Flexibiliteit – Douchegoten kunnen vrijwel overal in je barrièrevrije badkamer worden geplaatst. Dit geeft jou de flexibiliteit om de perfecte badkameropstelling te ontwerpen.

 

Lees meer over de voordelen van barrièrevrij douchen

Een badkamer die generaties lang meegaat

In tegenstelling tot een traditionele doucheput zijn douchegoten veiliger, omdat ze obstakels verwijderen. Een barrierevrije inloopdouche heeft dezelfde hoogte als de badkamer vloer. Dit zorgt mede voor een rolstoel toegankelijke en seniorvriendelijke badkamer waar men generaties lang van kan genieten.

Creëer meer ruimte

Je creëert eenvoudig meer ruimte door obstakels in de badkamer te verwijderen en badkamer tegels door te laten lopen in de douche. Barrièrevrij douchen begint bij een douchegoot.

Hoe ontwerp je een veilige badkamer?

Waarom kies je Easy Drain?

Geschikt voor ieder badkamer project – Wij bieden een brede selectie van Easy Drain douchegoten die geschikt zijn voor iedere badkamer en installatie situatie. Denk hierbij aan een renovatie of een nieuwbouw project.

Lengtes tot 2 meter – Easy Drain douchegoten zijn beschikbaar in lengtes vanaf 200 mm tot 2000 mm en zijn uitgerust met onze gepatenteerde technologieën.

Weinig onderhoud en eenvoudig-te-reinigen – Al onze goten zijn vervaardigd uit hoogkwalitatief roestvrij staal en hebben daardoor weinig onderhoud nodig. De goten zijn eenvoudig te reinigen dankzij ons verwijderbare sifon en haarvanger.

10 jaar garantie – Wij geloven in onze hoogkwalitatieve douchegoten. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op al onze producten.

Vind jouw douchegoot

Vrijheid in design

Met onze Easy Drain series heb je de mogelijkheid om jouw badkamer zo te ontwerpen, zoals jij dat wilt. Easy Drain biedt unieke design roosters. Deze zijn perfect voor kleine en grote vloeren met diverse afwerkingen zoals:

100% zelfklevend afdichtingsmembraan

Eenvoudige afdichting

Of we het nu hebben over een renovatieproject of een nieuwe constructie, afdichting is voor elke badkamer of natte ruimte nodig. Met onze Easy Seal sets bieden wij een gegarandeerd veilige en 100% waterdicht afdichtingssysteem. Dit in combinatie met één van onze Easy Drains. Hierdoor is het lekken vanwege een foutieve installatie door ongunstige omstandigheden uitgesloten.

Lees meer over afdichting

Eenvoudige installatie

Easy Drain douchegoten worden als complete set geleverd en hebben zo min mogelijk onderdelen. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. Door gebruik te maken van onze uitgebreide installatiehandleidingen en video’s, is het samenstellen van een Easy Drain binnen enkele seconden gebeurd.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.