Easy sanitary solutions pro.easydrain.nl
 • De perfecte afwerking

  Easy Drain Compact TAF

 • Onzichtbaar met perfecte wandaansluiting

  Easy Drain S-line

Rooster

Standaard
Betegelbaar
Zero
Design
Glas

Vloer afwerking

Tegel / Keramisch (7-18 mm)
Glasmozaïek (2-3 mm)
Natuursteen (10-30 mm)
Dunne tegels (3-4 mm)
Vinyl (1-5 mm)
Gietvloer (3-6 mm)

Montage

Vrij in de vloer
Aan de wand

Vorm

Langwerpig

Afmeting

300 mm - 2000 mm

Inbouwdiepte

63 mm - 100 mm

Opties

10 jaar garantie
Renovatie
Productzoeker

Douchegoten

Als uitvinder van het barrière vrije douchen bieden wij het grootste assortiment elegante douchegoten.

Vrijheid in design

Easy Drain douchegoten bieden je de mogelijkheid om je badkamer precies te ontwerpen zoals je het zelf wilt. Door gebruik te maken van een douchegoot creëer je eenvoudig een drempelloze toegang tot je doucheruimte. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar met verschillende rooster varianten, zoals betegelbaar, glas of roestvrijstaal. Door het aanbod van de vele moderne en tijdloze roosters heb je altijd de mogelijkheid om je eigen douche sensatie te personaliseren.

Oplossing voor iedere badkamer

Voor elke type badkamer en voor elke installatie situatie hebben wij douchegoten beschikbaar, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in lengtes van 200 mm tot 2000 mm en zijn voorzien van meerdere gepatenteerde technologieën. Bovendien zijn al onze douchegoten eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang.

douchegoot-easy-drain

 • Easy Drain Compact TAF Modulo

  Oneindig veel design opties

  Deze douchegoot is verkrijgbaar met verschillende roostervarianten, zoals een glazen of een gesloten roestvrijstalen rooster. Het is zelfs mogelijk om je eigen badkamer tegel als rooster te gebruiken. Geef je doucheruimte een unieke look met deze moderne en tijdloze designroosters.

  Bekijk product

Oplossingen

Renovatie

Renovatie

De Easy Drain Compact is de meest ondiepe douchegoot ter wereld.

Bekijk product

Natuurstenen vloeren

Natuurstenen vloeren

Easy Drain Modulo Stone is speciaal ontwikkeld voor natuurstenen vloeren.

Bekijk product

Dunne vloeren

Dunne vloeren

De Compact TAF Laag is speciaal ontwikkeld voor toepassing bij dunnen vloeren (3 – 13 mm).

Bekijk product

 • Eenvoudige installatie

  Complete sets

  Vrijwel alle Easy Drain douche drains worden geleverd als complete sets die slechts uit een enkele onderdelen bestaan, om een snelle en eenvoudige installatie mogelijk te maken. Wanneer gebruik wordt gemaakt van ons installatie- advies en video’s, is het assembleren van een Easy Drain is slechts een kwestie van seconden!

  Installatie video’s

Toepassing

Easy Drain douche afvoeren worden toegepast in projecten overal ter wereld. Laat ons weten met welk project je bezig bent en wij bieden een oplossing.

Residentieel

Kies uit één van de vele design opties en geef je badkamer een luxe uitstraling en unieke stijl.

Hotels

De uitstraling van een badkamer in een hotel is zeer belangrijk. Het is de plaats waar reizigers kunnen ontspannen en bijtanken.

Gezondheidszorg

Easy Drain douchegoten voldoen aan alle normen die door zorginstellingen gesteld worden voor doucheruimten.

Waarom professionals voor Easy Drain kiezen

Eenvoudige installatie Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Geprefereerd door professionals wereldwijd

10 jaar garantie 10 jaar garantie

10 jaar garantie

Wij bieden een gegarandeerd waterdicht systeem

Eenvoudig schoon te maken Eenvoudig schoon te maken

Eenvoudig schoon te maken

Uitneembare en makkelijk bereikbare sifons

 • Compact TAF Laag

  perfect finish

  Easy Drain Compact TAF Modulo verlaagd, de perfecte oplossing voor al uw badkamerwensen. De subtiele edelstaal afwerking geeft een prachtig aanzicht op de aansluiting met de vloer. Bovendien waarborgt het TAF systeem dat al het water wordt afgevoerd, waardoor waterdichtheid is gegarandeerd. Het verlaagde TAF frame is speciaal ontwikkeld voor de toepassing bij dunne vloeren van 3-13 mm.

  View products

 • Compact Wall

  Perfecte wandmontage

  Met Easy Drain Compact kiest u voor de meest ondiepe douchegoot ter wereld. De Easy Drain Compact Wall is speciaal ontwikkeld voor toepassing onder de wandtegel en uitgerust met een eenvoudig reinigbaar sifon met een zéér hoge afvoercapaciteit.

  Bekijk product

Waarom een douchegoot kiezen?

Meer comfort. Meer design.

Tijdbesparende installatie

De traditionele doucheput wordt meestal in het midden van de douche geplaatst, hierbij is een 4-zijdig afschot vereist. Het creëren van een dergelijk afschot neemt aanzienlijk meer tijd in beslag, is gecompliceerder en alleen mogelijk door gebruik te maken van kleine vloertegels. Bij het plaatsen van een douchegoot hoeft het afschot slechts in één of twee richtingen worden gemaakt, hetgeen een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Voordelen

Geen barrières – De inloopdouche met douchegoot heeft als grote voordeel dat het niet meer nodig is om in of uit een bad of douchebak te stappen
Weinig onderhoud – Een inloopdouche met douchegoot voert het water sneller en efficiënter af. Dit betekent: minder schoonmaken en meer genieten.
Overal te installeren – Douchegoten kunnen op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang.

Douchen in alle vrijheid

Douchen in alle vrijheid

Creëer je droombadkamer

Een douchegoot kan vrijwel overal in de doucheruimte geplaatst worden. Zo kun je er voor kiezen de drain tegen de wand te plaatsen of juist bij de ingang. Voor iedere gewenste situatie hebben wij oplossingen beschikbaar.

Neem contact op
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Find our website that's made specifically for you

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for North America, where you can find information about products that are available there.