100% waterdicht
10 jaar garantie
Eenvoudige installatie
Eenvoudig reinigbaar

R-line

Eenvoudig reinigbaar met perfect pasvorm

Easy Drain R-line Waterstop is niet alleen functioneel, maar ook mooi vormgegeven. Deze douchegoot met subtiele helling heeft een model voor zowel wand- en vloer installatie. De R-line Waterstop is verkrijgbaar in verschillende standaard lengtes die ter plaatse kunnen worden ingekort. Met het grote voorgemonteerde afdichtingsmembraan (130×200 cm) is het eenvoudig om de volledige douchevloer waterdicht te maken terwijl het Tile Adjustable Frame (TAF) systeem een 100% veilige installatie garandeert.

Lees verder

Verstelbare lengte voor een perfecte pasvorm

De Easy Drain R-Line is een inkortbare douchegoot met een subtiel afschot dat perfect in elke badkamervloer past. Deze douchegoot is eenvoudig te reinigen en wordt geleverd met twee sifon opties die geschikt zijn voor ieder soort afvoersituatie. Verder zorgt het Tile Adjustable Frame en Water protection system voor een eenvoudige installatie en garanderen een 100% waterdichtheid.

Ontdek

Technische details

41l/min maximale afvoercapaciteit
69mm minimale installatiediepte
4 design opties
18mm maximale tegeldikte
Meer details
Water Protection System (WPS); een voorgemonteerd afdichtingsmembraan - 10 jaar garantie
Inbouwset van hoge kwaliteit met geïntegreerd afschot
28 en 50 mm waterslot (EN 1253) voor elke inbouwsituatie
Haarvanger is makkelijk te verwijderen en reinigen
Inkortbaar rvs rooster
Eindstukken om de douchegoot af te sluiten nadat deze is ingekort
Inkortbaar rvs rooster voor wandmontage

Kies jouw finish. Kies jouw stijl.

Met onze Easy Drain series geven we jou de mogelijkheid om jouw badkamer in te richten zoals jij dat wilt. Het programma biedt unieke design sets, die perfect geschikt zijn, voor zowel kleine als grote douchevloeren. Met de moderne en tijdloze design roosters heb jij de kans om jouw douche sensatie te personaliseren.

Bekijk alles
Geborsteld RVS
Gepolijst RVS

100% waterdicht 10-jaar garantie

Met het gepatenteerde Water Protection System (WPS) bieden wij 10 jaar garantie op elke installatie. WPS is een eenvoudig te installeren en veilig te monteren afdichtingssysteem voor douchegoten en afvoerputten. Dit systeem bestaat uit een flexibel en waterdicht membraan dat is verbonden met de roestvrijstalen flens van de doucheafvoer. Zodoende wordt lekken, ten gevolge van foutieve installatie of ongunstige omstandigheden, uitgesloten.

Vind een dealer in de nabije omgeving

Configureer jouw product

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.