Easy sanitary solutions pro.easydrain.nl
 • Uitgerust met revolutionaire Multi techniek

  Easy Drain Aqua Series

 • Het juweel in uw badkamer

  Easy Drain Aqua Jewels Delta

 • Veelzijdig en multifunctioneel

  Easy Drain Aqua Brilliant

Rooster

Standaard
Betegelbaar
Zero
Glas

Vloer afwerking

Tegel / Keramisch (7-18 mm)
Glasmozaïek (2-3 mm)
Natuursteen (10-30 mm)
Gietvloer (3-6 mm)

Montage

Vrij in de vloer
Aan de wand

Vorm

Vierkant
Driehoek
Rond

Afmeting

100 mm - 240 mm

Inbouwdiepte

60 mm - 90 mm

Opties

10 jaar garantie
Renovatie
Productzoeker

Doucheputten

In vele soorten en maten

Hoge kwaliteit doucheput collectie

Easy Drain Aqua doucheputten zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Deze doucheputjes hebben een modern design en zijn in elke badkamer perfect toe te passen. De doucheputten zijn verkrijgbaar met verschillende roostervarianten, zoals een glazen of een gesloten roestvrijstalen rooster. Het is zelfs mogelijk om je eigen badkamer tegel als rooster te gebruiken. Naast deze roostervarianten is het ook mogelijk om een vorm te kiezen. Er zijn vierkante, ronde en driehoekige doucheputten verkrijgbaar. Alle doucheputten worden vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal. Bovendien zijn de doucheputten verkrijgbaar met zowel een horizontale als verticale uitloop.

Innovatieve doucheputten

De Easy Drain Aqua doucheputten serie wordt geleverd met gepatenteerde Multi-technologie. Wat inhoudt dat alle doucheputjes geleverd worden met een inkortbaar sifonhuis. Deze sifonhuizen zijn inkortbaar tot 54 mm, hebben een afvoercapaciteit tot 54 l/min en zijn zeer eenvoudig te reinigen.doucheput

 • AQUA JEWELS QUATTRO

  Easy Drain Aqua Jewels is ’s werelds meest geavanceerde doucheput collectie. De vierkante quattro doucheput wordt standaard geleverd met Tile Adjustable Frame (TAF) en Water Protection System (WPS). Dit in hoogte verstelbare frame en fabrieksmatig voorgemonteerde afdichtingsdoek zorgen voor een naadloze en waterdichte aansluiting met de badkamervloer.

  Bekijk product

 • AQUA PLUS DELTA

  De Easy Drain Aqua Plus Delta is een revolutionaire doucheput voorzien van Multi technologie. Dankzij dit in te korten sifonhuis bepaal je zelf de inbouwdiepte. Dit driehoekige doucheputje wordt als complete set geleverd inclusief cementkap voor bescherming tijdens de installatie.

  Bekijk product

Waarom professionals voor Easy Drain kiezen

Eenvoudige installatie Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie, geprefereerd door professionals wereldwijd

10 jaar garantie 10 jaar garantie

10 jaar garantie

Bewezen kwaliteit en 10 jaar garantie

Eenvoudig te reinigen Eenvoudig te reinigen

Eenvoudig te reinigen

Moeiteloos te reinigen dankzij gepatenteerde technieken

Afvoer in de badkamer

Fraai afgewerkte doucheputten

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal

Iedere Easy Drain doucheput is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Dit duurzame materiaal zorgt ervoor dat de doucheput zijn functie voor vele jaren goed kan uitvoeren. De doucheputjes zijn daarnaast voorzien van een inkortbaar ABS kunststof sifonhuis.

Designmogelijkheden

Voor ieder badkamerproject hebben wij de perfecte doucheput. Easy Drain doucheputten zijn in vierkante, ronde en driehoekige vorm verkrijgbaar. Een doucheputje is een veel vergeten element waar vaak weinig aandacht aan besteed wordt bij het badkamerontwerp. Echter kun je met een elegant afgewerkte Easy Drain doucheput je badkamer interieur compleet maken.

Delta

Delta

Een driehoekige douche afvoer voor toepassing in de hoek van de douche.

Bekijk product

Quattro

Quattro

Een vierkante doucheput kan moeiteloos toegepast worden in iedere badkamer.

Bekijk product

Round

Round

Een prachtig vormgegeven ronde doucheput kan worden toegepast in iedere badkamer.

Bekijk product

Aqua Plus

Aqua Plus

Voor ieder badkamer project

Voor ieder badkamer project biedt de Aqua Plus doucheputten serie een oplossing. De Aqua Plus serie biedt daarnaast een unieke verscheidenheid aan sifon oplos­singen. Draaibaar, inkortbaar en eenvoudig te reinigen.

 • Aqua Brilliant

  Premium-technologie

  Geniet van bijzonder technologie in je badkamer. De Aqua Brilliant is een extreem vlakke en veelzijdige doucheput met premium afvoertechniek. Deze doucheput wordt geleverd met variabele zij- en onderuitloop voor horizontale en verticale installatie. Dit doucheputje heeft een inbouwdiepte vanaf slechts 75 mm. Hierdoor is de doucheput perfect toepasbaar bij renovaties.

  Bekijk product

Neem contact op
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Find our website that's made specifically for you

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for North America, where you can find information about products that are available there.