Doucheputten

Kwaliteit op de juiste plek

Wij hebben de perfecte douchegoot voor ieder project. Denk hierbij aan een verrassend elegant ontwerp op een conventionele ronde afvoer of een intrigerende vierkante- of driehoekige douchegoot.

Meer modellen
100% waterdicht
10 jaar garantie
Eenvoudige installatie
Eenvoudig reinigbaar

De belangrijkste stappen

1
Kies locatie & afmeting

Kies locatie & afmeting

Je kan een doucheput vrij in de vloer of tegen de muur aan installeren. Wij raden een muur-installatie aan, waarbij je maar één afschot nodig hebt. Dit resulteert in minder snijwerk, mooie voegen en hoge drainage capaciteit.

2
Bepaal het vloertype

Bepaal het vloertype

Er zijn specifieke modellen voor diverse vloertypes. Naast het type badkamervloer is het handig om te weten dat renovatie projecten veelal een douchegoot met een lage installatie diepte nodig hebben.

3
Kies je roosterafwerking

Kies je roosterafwerking

Vindt het rooster dat het beste past bij jouw badkamerontwerp. Je hebt de keuze uit een breed scala aan materialen en ontwerpen. Wij bieden verschillende glasopties. Evenals betegelbare roosters waarin jij, jouw eigen tegel kunt plaatsen.

Esthetisch, ook waar je het niet verwacht

Iedere Easy Drain is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, dat zijn functie en schoonheid nog vele jaren behoudt. Het sifonhuis is gemaakt van antimicrobieel ABS-plastic. Dit voor maximale hygiëne, waar het er het meest toe doet.

Oneindig veel keuze

Wij hebben de perfecte doucheput voor ieder project. Denk hierbij aan een verrassend elegant ontwerp op een conventionele ronde afvoer of een intrigerende vierkante- of driehoekige doucheput. Er is een geschikte Easy Drain waarmee je dit, vaak vergeten, badkameraspect kunt ophemelen.

Doucheput vormen

Delta
Een driehoekige afvoer dat perfect in elke vierkante en rechthoekige douchevloer past.

Quattro
Een vierkante doucheput past naadloos in ieder badkamerontwerp.

Round
Een ronde douche afvoer matcht met elke badkamerstijl, terwijl het ontwerp en de functie niet ondergeschikt raken.

Kwaliteit op de juiste plek

Onze uitgebreide collectie aan doucheputten bieden meerdere oplossingen voor waterafvoer. Dit geeft jou de ultieme flexibiliteit om de badkamer in te richten zoals jij dat wilt. Welke douchegoot je ook kiest, deze is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt er voor dat jij je tijdens het douchen comfortabel en veilig voelt.

Sanitaire innovatie op zijn best

Geniet van de nieuwste technologie in jouw badkamer. Al onze doucheputten zijn voorzien van premium technologie. Kies een variabele outlet voor zowel een horizontale als een verticale installatie. Al onze douche afvoeren zijn geschikt voor badkamer renovatieprojecten.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.