100% waterdicht
10 jaar garantie
Eenvoudige installatie
Eenvoudig reinigbaar

Multi

Multifunctioneel

De bekende Easy Drain Multi douchegoten worden al jarenlang veelvoudig gekozen. Dit type drain wordt zowel in huishoudens als projectmatig toegepast. De naam van de Easy Drain Multi douchegoten zegt het eigenlijk al: het is multifunctioneel met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Het unieke gepatenteerde Multi sifonhuis is inkortbaar op elke gewenste hoogte, met een minimale inbouwdiepte van slechts 79 mm. Ook is de uitloop 360 draaibaar waardoor hij gemakkelijk geïnstalleerd kan worden. De Multi bestaat uit een inbouwdeel en los rooster.

Lees verder

Geschikt voor iedere inbouwsituatie

De bekende Easy Drain Multi douchegoten worden al jarenlang veelvoudig gekozen. Dit type drain wordt zowel in huishoudens als projectmatig toegepast. Kenmerkend aan de Multi douchegoten is dat deze ideaal zijn voor nieuwbouw en renovatie. Het sifonhuis is draai- en inkortbaar. Daarnaast heeft hij een perfecte inbouwdiepte vanaf 79 mm. Verder is onze Dryphon techniek ook toepasbaar op de Multi douchegoten. Ideaal met hoge afvoercapaciteit.

Ontdek

Technische details

49l/min maximale afvoercapaciteit
79mm minimale installatiediepte
8 design opties
18mm maximale tegeldikte
Meer details
Water Protection System (WPS); een voorgemonteerd afdichtingsmembraan - 10 jaar garantie
Hoogwaardig roestvrijstalen rooster
Tile Adjustable Frame (TAF) voor wandmontage; in hoogte verstelbaar frame dat volledig verstelbaar is op het tijdstip van het betegelen. Dit elimineert giswerk en past perfect in elk type vloer
Tile Adjustable Frame (TAF); in hoogte verstelbaar frame dat volledig verstelbaar is op het tijdstip van het betegelen. Dit elimineert giswerk en past perfect in elk type vloer
30 tot 50 mm waterslot (EN 1253) voor elke inbouwsituatie
Haarvanger is makkelijk te verwijderen en reinigen
In hoogte verstelbaar ABS-sifonhuis
In hoogte verstelbare voetjes voor afstelling, waterpasstelling en bevestiging van de inbouwset tijdens de installatie
360 graden draaibare uitloop

Kies jouw finish. Kies jouw stijl.

Met onze Easy Drain series geven we jou de mogelijkheid om jouw badkamer in te richten zoals jij dat wilt. Het programma biedt unieke design sets, die perfect geschikt zijn, voor zowel kleine als grote douchevloeren. Met de moderne en tijdloze design roosters heb jij de kans om jouw douche sensatie te personaliseren.

Bekijk alles
Zwart
Tegel
Carré
Centre
Excenter
Fixt
Move
Outside
Zero

Nieuwe roostermogelijkheden In geborsteld rvs of black

Uit de verschillende roostermogelijkheden lichten we er twee uit. Het zero (gesloten) rooster en het sleuvenrooster (Fixt-1) van geborsteld rvs zijn vanaf heden ook leverbaar in de kleur Black.

Vind een dealer in de nabije omgeving

Configureer jouw product

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.