100% waterdicht
10 jaar garantie
Eenvoudige installatie
Eenvoudig reinigbaar

Multi

Multifunctioneel

Onze Multi serie douchegoten bieden afvoer oplossingen voor een breed scala aan situaties. Deze op hoogte verstelbare roosters passen perfect bij ieder soort badkamertegel en garanderen een volledige afvoer van het douchewater. Zowel de Multi TAF als de Multi TAF Wall worden geleverd met een omkeerbaar rooster (tegel of roestvrij staal).

Lees verder

Geschikt voor iedere inbouwsituatie

Deze multifunctionele douchegoot doet zijn naam eer aan. Dankzij de waterdichheidsgarantie, het op hoogte verstelbare rooster en verschillende sifons is de multi geschikt voor uiteenlopende situaties in de natte ruimte. Bovendien geeft het omkeerbare rooster van de Multi TAF een stijlvolle uitstraling en past deze naadloos in iedere vloer.

Ontdek

Technische details

49l/min maximale afvoercapaciteit
79mm minimale installatiediepte
8 design opties
18mm maximale tegeldikte
Meer details
Water Protection System (WPS); een voorgemonteerd afdichtingsmembraan - 10 jaar garantie
Hoogwaardig roestvrijstalen rooster
Tile Adjustable Frame (TAF) voor wandmontage; in hoogte verstelbaar frame dat volledig verstelbaar is op het tijdstip van het betegelen. Dit elimineert giswerk en past perfect in elk type vloer
Tile Adjustable Frame (TAF); in hoogte verstelbaar frame dat volledig verstelbaar is op het tijdstip van het betegelen. Dit elimineert giswerk en past perfect in elk type vloer
30 tot 50 mm waterslot (EN 1253) voor elke inbouwsituatie
Haarvanger is makkelijk te verwijderen en reinigen
In hoogte verstelbaar ABS-sifonhuis
In hoogte verstelbare voetjes voor afstelling, waterpasstelling en bevestiging van de inbouwset tijdens de installatie
360 graden draaibare uitloop

Kies jouw finish. Kies jouw stijl.

Met onze Easy Drain series geven we jou de mogelijkheid om jouw badkamer in te richten zoals jij dat wilt. Het programma biedt unieke design sets, die perfect geschikt zijn, voor zowel kleine als grote douchevloeren. Met de moderne en tijdloze design roosters heb jij de kans om jouw douche sensatie te personaliseren.

Bekijk alles
Tegel
Carré
Centre
Excenter
Fixt
Move
Outside
Zero

100% waterdicht 10-jaar garantie

Met het gepatenteerde Water Protection System (WPS) bieden wij 10 jaar garantie op elke installatie. WPS is een eenvoudig te installeren en veilig te monteren afdichtingssysteem voor douchegoten en afvoerputten. Dit systeem bestaat uit een flexibel en waterdicht membraan dat is verbonden met de roestvrijstalen flens van de doucheafvoer. Zodoende wordt lekken, ten gevolge van foutieve installatie of ongunstige omstandigheden, uitgesloten.

Vind een dealer in de nabije omgeving

Configureer jouw product

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.