100% waterdicht
10 jaar garantie
Eenvoudige installatie
Eenvoudig reinigbaar

Compact TAF / Wall

Elegant roestvrijstalen frame

De Easy Drain Modulo TAF douchegoten is het antwoord voor al jouw badkamer wensen. Het subtiele roestvrij stalen frame zorgt voor een elegante look en past naadloos in iedere badkamer vloer. Bovendien garandeert de revolutionaire TAF technologie en “Water Protection System (WPS) een eenvoudige installatie en een waterdichte afwerking. Barrièrevrij douchen begint bij Easy Drain. Kies uit het uitgebreide assortiment roosters en geef jouw badkamer een unieke uitstraling.

Lees verder

De meest complete serie douchegoten ter wereld

De meest complete serie douchegoten ter wereld biedt modellen voor zowel de vloer als wand. Met een verscheidenheid aan design roosters en een subtiel roestvrijstalen frame presenteert de Modulo-serie een elegante uitstraling en een naadloze aansluiting in jouw badkamervloer. Een waterdichtheid van 100% wordt gegarandeerd door ons TAF-systeem.

Ontdek

Technische details

42l/min maximale afvoercapaciteit
70mm minimale installatiediepte
8 design opties
17mm maximale tegeldikte
Meer details
Water Protection System (WPS); een voorgemonteerd afdichtingsmembraan - 10 jaar garantie
30 tot 50 mm waterslot (EN 1253) voor elke inbouwsituatie
Tile Adjustable Frame (TAF); in hoogte verstelbaar frame dat volledig verstelbaar is op het tijdstip van het betegelen. Dit elimineert giswerk en past perfect in elk type vloer.
Verwijder het rooster eenvoudig voor reiniging en onderhoud met het meegeleverde roosterhaakje.
Wandmontagebeugel voor eenvoudige installatie tegen de muur
In hoogte verstelbare voetjes voor afstelling, waterpasstelling en bevestiging van de inbouwset tijdens de installatie
Flens voor wandmontage
Hoogwaardig roestvrijstalen inbouwset met een geïntegreerd afschot

Kies jouw finish. Kies jouw stijl.

Met onze Easy Drain series geven we jou de mogelijkheid om jouw badkamer in te richten zoals jij dat wilt. Het programma biedt unieke design sets, die perfect geschikt zijn, voor zowel kleine als grote douchevloeren. Met de moderne en tijdloze design roosters heb jij de kans om jouw douche sensatie te personaliseren.

Bekijk alles
Geborsteld RVS
Tegel

100% waterdicht 10-jaar garantie

Met het gepatenteerde Water Protection System (WPS) bieden wij 10 jaar garantie op elke installatie. WPS is een eenvoudig te installeren en veilig te monteren afdichtingssysteem voor douchegoten en afvoerputten. Dit systeem bestaat uit een flexibel en waterdicht membraan dat is verbonden met de roestvrijstalen flens van de doucheafvoer. Zodoende wordt lekken, ten gevolge van foutieve installatie of ongunstige omstandigheden, uitgesloten.

In hoogte verstelbare voeten

Onze douchegoten hebben stelvoeten voor eenvoudige hoogteverstelling en het vastzetten van het inbouwdeel tijdens de installatie. Onze Wall (muur) modellen worden geleverd met een speciale muurbevestiging.

Vind een dealer in de nabije omgeving

Configureer jouw product

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.