100% waterdicht
Eenvoudige installatie
Eenvoudig reinigbaar
10 jaar garantie

S-line

Onzichtbaar en stijlvol

Easy Drain S-line biedt minimalisme in optima forma. Onzichtbaar, stijlvol en de perfecte wand aansluiting met de innovatieve TAF en WPS techniek. Dit zorgt voor een volledig waterdichte installatie en secundaire afwatering van eventueel lekwater. Bovendien wordt de S-line geleverd met een omkeerbaar rooster (tegel / zero geborsteld) en eenvoudig reinigbaar sifon.

Lees verder

Omkeerbaar rooster - Kies tussen een roestvrijstalen of onzichtbare look

De S-line combineert een bijna onzichtbaar driehoekig ontwerp met een verfijnde stijl. Kies eenvoudig tussen jouw eigen badkamertegel of een geborsteld roestvrijstalen design rooster. De S-Line heeft ook een specifiek natuurstenen vloer model.

Ontdek

Technische details

41l/min maximale afvoercapaciteit
90mm minimale installatiediepte
3 design opties
28mm maximale tegeldikte (natuursteen)
Meer details
Water Protection System (WPS); een voorgemonteerd afdichtingsmembraan - 10 jaar garantie
Sifon met 50 mm waterslot (EN1253) en 360 graden draaibare uitloop
Tile Adjustable Frame (TAF) voor natuursteen; volledig verstelbaar op het moment van betegelen, elimineert giswerk en past perfect in elke vloerdikte
Tile Adjustable Frame (TAF); in hoogte verstelbaar frame dat volledig verstelbaar is op het tijdstip van het betegelen. Dit elimineert giswerk en past perfect in elk type vloer
Wandmontagebeugel voor eenvoudige installatie tegen de muur
Haarvanger is makkelijk te verwijderen en reinigen
Verwijder het rooster eenvoudig voor reiniging en onderhoud met het meegeleverde roosterhaakje
Hoogwaardig roestvrijstalen inbouwset met een geïntegreerd afschot

Kies jouw finish. Kies jouw stijl.

Met onze Easy Drain series geven we jou de mogelijkheid om jouw badkamer in te richten zoals jij dat wilt. Het programma biedt unieke design sets, die geschikt perfect zijn, voor zowel kleine als grote douchevloeren. Met de moderne en tijdloze design roosters heb jij de kans om jouw douche sensatie te personaliseren.

Bekijk alles
Natuursteen
Tegel
Geborsteld RVS

100% waterdicht 10-jaar garantie

Met het gepatenteerde Water Protection System (WPS) bieden wij 10 jaar garantie op elke installatie. WPS is een eenvoudig te installeren en veilig te monteren afdichtingssysteem voor douchegoten en afvoerputten. Dit systeem bestaat uit een flexibel en waterdicht membraan dat is verbonden met de roestvrijstalen flens van de doucheafvoer. Zodoende wordt lekken, ten gevolge van foutieve installatie of ongunstige omstandigheden, uitgesloten.

Vind een dealer in de nabije omgeving

Configureer jouw product

Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
World map

Find our website that's made specifically for you

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for North America, where you can find information about products that are available there.