Water Protection System (WPS)

Water Protection System (WPS)

Het Water Protection System (WPS) biedt een eenvoudig te installeren en veilig te monteren afdichtingssysteem voor douchegoten en afvoerputten. Dit systeem bestaat uit een flexibel en waterdicht membraan dat is verbonden met de roestvrijstalen flens van de doucheafvoer. Zodoende wordt lekken, ten gevolge van foutieve installatie of ongunstige omstandigheden, uitgesloten.

Absolute waterdichtheid

Het fabrieksmatig aangebracht waterdicht doek kan op eenvoudige manier worden verwerkt door de installateurs en/of tegelzetters. Lekkage als gevolg van verkeerde inbouw, behoren hierdoor tot het verleden. Voor de bouwkundige aansluiting van ons waterdicht WPS-systeem, wordt in de handel verkrijgbare flexibele afdichtingspasta gebruikt.

  • 100% waterdicht (WPS)
  • Af fabriek gemonteerd afdichtingsmembraan
  • Europese norm: ETAG 022 en DIN 18534 gecertificeerd systeem
  • 10 jaar dichtheidsgarantie bij correct gebruik van het SAM-afdichtingssysteem (WPS)
Voorgemonteerd WPS doek

Van professionals, voor professionals

Het WPS-systeem is gebaseerd op ruim veertien jaar ervaring en heeft de voorkeur van vele professionals. Eenvoudige en waterdichte oplossingen van Easy Drain geven alle betrokken partijen tijdens de installatie een gegarandeerd gevoel van veiligheid.

100% waterdicht

ETAG-022 getest

Het gepatenteerde WPS-systeem werd conform de Europese testnorm voor afdichtingen van vochtige ruimten ETAG 022 getest en voldoet ruimschoots aan alle eisen die tot nog toe aan afdichtsystemen worden gesteld.

10 jaar garantie
Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.