Room Mate Anna Hotel

Room Mate Anna Hotel

Roommate Anna is een modern design hotel, gedecoreerd door de antiek expert en interieur designer Lorenzo Castillo. Het hotel bevindt zich in het centrum van Barcelona. Een stad met veel historie, cultuur en sensatie. Room Mate Anna voelt niet als een standaard hotel dankzij haar unieke visie voor interieur design en architectuur.

  • Architect Lorenzo Castillo

Exclusieve kamers

Het Room Mate Anna hotel is gevestigd in hartje Barcelona. Ze beschikken over bijzondere kamers met een geweldig uitzicht over de stad. Na een dag in de stad biedt het hotel de ultieme plek om te relaxen.

“De ultieme ervaring in hartje Barcelona”

Prachtig ingericht

Bij het Room Mate Anna hotel kun je kiezen uit verschillende soorten kamers, namelijk de basis, standaard en luxe kamer. Tevens kan men genieten van de zonsondergang op het terras met een 360-graden uitzicht op het zwembad. Hotelkamers zijn uitgerust met een elegant ingerichte badkamer. In de badkamer is gekozen voor een Easy Drain douchegoot.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.