D-Resort Sibenik

D-Resort Sibenik

Vindt één van de meest geavanceerde hotels in Šibenik. D-resort is onderdeel geworden van ´the small luxury hotels of the world. Een prestigieuze internationale vereniging die meer dan 520 kleine luxe hotels in 80 landen van de wereld telt.

  • Jaar 2015
  • Architect Nikola Bašić and Marko Murtić

Ultra-chique

Het nieuwe ultra chique D-Resort Šibenik is gelegen aan de Adriatische kust in Kroatië. Dit unieke complex heeft een stijlvol uiterlijk, bestaande uit een witte betonnen afwerking gecombineerd met glas en hout. Met zijn moderne design en het gebruik van hoogwaardige materialen is Šibenik één van de meest verfijnde hotels in Kroatië.

“ Šibenik is één van de meest verfijnde hotels in Kroatië”

Elegant en comfortabel

D-Resort Šibenik beschikt over 63 luxe kamers, zes suites en drie exclusieve villa’s. Bij al deze prachtig ontworpen kamers is enkel gebruik gemaakt van de beste producten en fijnste materialen. Een hoge mate van luxe en comfort is ook terug te zien in de badkamer. Deze zijn uitgerust met een barrièrevrije douche en Easy Drain afvoersystemen.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.