De Rotterdam

De Rotterdam

De Rotterdam’ is een immens bouwproject aan de Wilhelmina pier in Rotterdam, dat ruimte gaat bieden voor wonen, werken en ontspanning. Het gebouw is in 1998 door Rem Koolhaas ontworpen en wordt ingericht als complete verticale stad. Een plek waar men 24 uur per dag comfortabel kan verblijven.

  • Jaar 2014
  • Architect OMA

De verticale stad

De appartementen in dit gebouw worden voorzien van exclusieve badkamers met topkwaliteit sanitair, waaronder barrièrevrije douches met Easy Drain douchegoten.  De bijnaam ‘De verticale stad’ komt voort uit de verscheidenheid aan functies die het gebouw gaat bieden. Zo komt er een zakelijk, woon en recreatiegedeelte met een hotel, winkels, horeca, bedrijven en appartementen. Dit alles verbonden met elkaar via een grote centrale lobby. Appartementen in dit markante gebouw worden voorzien van alle hedendaagse gemakken.

“Tezamen met het geweldige uitzicht over de Nieuwe Maas belooft dit uiterst comfortabel wonen in hartje Rotterdam”

Wonen, werken en leven

‘De Rotterdam’ bestrijkt in totaal 44 verdiepingen en bestaat uit drie naast elkaar geplaatste torens, van elk 149 meter hoog. Dit maakt ‘De Rotterdam’ met haar 160.000m² het grootste gebouw van Nederland. Het unieke aan dit project is dat ongeveer 90 meter boven de grond de verschillende delen van de drie torens in verschillende richtingen verspringen, waardoor diverse overstekken ontstaan die zich perfect lenen voor terrassen.

Barrière vrij douchen met Easy Drain

Appartementen in dit markante gebouw worden zodanig ingericht dat bewoners het gevoel hebben op topniveau te leven. De badkamer wordt een ruimte die het gevoel geeft van exclusiviteit door gebruik te maken van gerenommeerde sanitair merken. Alle doucheruimtes worden afgewerkt met exclusieve tegels en voorzien van speciaal ontwikkelde Easy Drain douchegoten. Dit om bewoners een ongeëvenaard gevoel van comfort te geven.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.