Four Seasons Hotel Megève

Four Seasons Hotel Megève

In het hart van de Franse Alpen ligt hotel Megève. Hier geniet je van de adembenemende skimogelijkheden en van de grootste spa van Megève.

  • Jaar 2017
  • Architect Pierre-Yves Rochon & Baroness Ariane de Rothschild

Megève

Deze bevat een verwarmd binnen- en buitenzwembad, inclusief onderwater muziek en diverse wellness behandelingen. Met 55 royale accommodaties, waarvan 14 suites, creëert hotel Megève een intieme sfeer.

“Le 1920 is bekroond met twee Michelinsterren en heeft een nieuw thuis gekregen bij Four Seasons hotel Megève”

Le 1920

Le 1920 is bekroond met twee Michelinsterren en heeft een nieuw thuis gekregen bij Four Seasons hotel Megève. Het gerenommeerde gastronomische restaurant biedt lokaal geproduceerde Franse gerechten van chef-kok Julien Gatillon. Het is geopend voor lunch, diner en beschikt over een eigen terras.

Pittoresk

Alle 55 accommodaties beschikken over een schitterende sanitaire ruimte, waarbij de douches voorzien zijn van een Easy Drain afvoersysteem. De perfecte keuze voor een stylish en elegante afwerking. Deze moderne chalet bouwt voort op de nalatenschap van de Rothschild familie, die bijna een eeuw geleden dit plaatsje als eerste skistation van Frankrijk op de kaart heeft gezet.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.