Grand Hotel Krasnapolsky

Grand Hotel Krasnapolsky

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky is een luxueus 5 sterren hotel dat is gevestigd in hartje Amsterdam, met een geweldig uitzicht over de Dam. Dit is één van de grootste hotels in de Benelux en biedt indrukwekkende accommodaties met moderne faciliteiten. Hiermee wordt voldaan aan de wensen van zowel de zakelijke als vrijetijdsgasten.

  • Jaar 2017
  • Architect Ramon Esteve en D/DOCK

5-sterren ervaring

Het historische hotel, dat dateert uit 1855, heeft 451 ruime kamers. Een groot deel van de kamers biedt uitzicht over het koninklijk paleis. Verder kunnen gasten van een geweldig dinner experience in het gloednieuwe restaurant “The White Room by Jacob Jan Boerma” genieten. Het restaurant werd in april 2016 jl. geopend  en staat onder signatuur van 3 sterren chef Jacob Jan Boerma.

“De kamers zijn onlangs gerenoveerd en demonstreren een eigentijdse stijl met natuurlijke kleuren”

Barrière vrije badkamers

De hotelkamers zijn recentelijk gerenoveerd en hebben nu een tijdloze uitstraling met natuurlijke kleuren. Dankzij de renovatie beschikt het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky nu over kamers met luxe halfopen badkamers. Het zijn badkamers met een inloop regendouche. Deze zijn uitgerust met Easy Drain douchegoten.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.