Hard Rock Hotel Los Cabos

Hard Rock Hotel Los Cabos

Het nieuwe all-inclusive Hard Rock hotel in Los Cabos, Mexico heeft talrijke shop, eet en entertain mogelijkheden. Dit stukje paradijs dat gelegen ligt aan het strand, heeft het allemaal.

  • Jaar 2019
  • Architect WATG

De perfecte sfeer

Het landschap en architectonisch ontwerp is zowel eigentijds als uniek voor de hotelketen. Het hotel heeft 6 zwembaden, waarvan 2 alleen toegankelijk zijn voor volwassenen. Een bijkomend voordeel is de 52025,5m2 grote indoor & outdoor evenement- en ontmoetingsruimtes. Dit maakt het Hard Rock hotel ideaal voor bruiloften, feesten en concerten.

“De 639 hotelkamers zijn zo geplaatst om elke kamer het beste zeezicht te geven”

Rockster behandeling

Het interieur is modern, stijlvol en creëert een luxueuze omgeving. De badkamers zijn uitgerust met een Easy Drain voor een luxe en finishing touch. Daarom hebben ook veel badkamers een inloopdouche in combinatie met een lineaire afvoer van Easy Drain. Dit  zorgt voor een perfecte drainage. Ontvang de rockstar-behandeling met het nieuwe Hard Rock-hotel in Los Cabos.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.