Hilton Amsterdam Airport

Hilton Amsterdam Airport

Het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol hotel is via een overdekte promenade direct verbonden met de Amsterdam Airport Schiphol terminal. Dit hotel is ontworpen door het Nederlandse architectenbureau Mecanoo.

  • Jaar 2015
  • Architect Mecanoo Architects

De perfecte plek voor een lay-over

Het gebouw ziet er niet uit als een typisch luchthaven hotel, maar als architectonische landmark. Dit is zichtbaar voor miljoenen mensen die jaarlijks Amsterdam bezoeken. Aan de binnenkant biedt het alles wat je van een modern hotel mag verwachten.

“Het Hilton Amsterdam Airport Schiphol heeft een adembenemend ontwerp”

Adembenemend ontwerp

Het Hilton Amsterdam Airport Schiphol heeft een adembenemend ontwerp en herdefinieert hiermee hoe een luchthaven hotel er uit moet zien. Het kubieke ontwerp met ronde hoeken onderscheidt zich duidelijk ten opzichte van omliggende gebouwen. Daarnaast vormt de op unieke vormgegeven lobby het hart van het hotel. Het beschikt over een hoog glazen dak van 42 meter.

Moderne badkamers met een inloopdouche

De hotelkamers hebben een vleugje eigentijds, innovatief en fris Nederlands design. Hier is gebruik gemaakt van harmonieuze vormen en kleuren. De moderne badkamers zijn uitgerust met een grote inloopdouche met Easy Drain douchegoot.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.