Hotel Edelweiss

Hotel Edelweiss

Hotel Edelweiss is een gezellig en stijlvol viersterren hotel, gelegen in de Oostenrijkse Alpen. De vriendelijke sfeer is kenmerkend voor Salsburger gastvrijheid en maakt het hotel de perfecte locatie voor recreatie en ontspanning.

In het hart van de Alpen

Gasten kunnen het hele jaar door genieten van de omgeving, met wandelingen in de zomer en skiën in de winter. Om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken, wordt gebruik gemaakt van ruime en sfeervol ingerichte kamers. Deze zijn voor optimaal douchecomfort voorzien van een moderne barrièrevrije badkamer met regendouche en een Easy Drain douche afvoersysteem.

“Een moderne barrièrevrije badkamer met een regendouche en Easy Drain douche afvoersysteem”

Moderne barrièrevrije badkamers

Om gasten een ultieme douche-ervaring te bieden, is iedere kamer voorzien van een moderne barrièrevrije badkamer met regendouche. ESS selecteerde speciaal voor dit project een Easy Drain douche afvoersysteem. Dit afvoersysteem garandeert een probleemloze afvoer van al het douchewater en gelijktijdig zorgt het voor een unieke uitstraling van de badkamer.

Dé plek voor rust en ontspanning

Tot ontspanningsmogelijkheid behoort een milieuvriendelijke spa met fantastisch uitzicht op het overweldigende Alpen landschap. Het rustieke verblijf is prachtig gelegen op het Webeland plateau, ongeveer 1200 meter boven zeeniveau. Hier kunnen gasten volledig tot rust komen en genieten van de natuur in al haar schoonheid. In de winter is dit de perfecte plek om te skiën. Gasten kunnen vanuit het hotel direct de piste op, dankzij de ligging midden in het Oostenrijkse skigebied. In de zomer verandert het ski gebied in een wandelparadijs. Daarnaast is het een ideaal startpunt voor excursies.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.