Hotel Exquisit

Hotel Exquisit

Hotel Exquisit begeeft zich in Oberstdorf, het zuidoosten van Beieren (Duitsland). Een gebied dat bekend staat om zijn ski faciliteiten. Daarnaast biedt Hotel Exquisit sportactiviteiten en een scala van wellness opties aan.

  • Jaar 2017

Traditioneel

Het hotel wordt gekenmerkt door een combinatie van modern comfort en traditionele elementen van Oberstdorf. Hierbij moet je denken aan lokaal gekapt hout en steen. Daarnaast hebben de kamers een schitterend uitzicht over de Alpen. Laat je overdonderen door culinaire verrassingen van de chef-kok, een spa van meer dan 1000 vierkante meter, 18 nabijgelegen golfbanen en paden en wegen om te wandelen en/of te fietsen.

“ Gasten kunnen genieten van een intieme en relaxte sfeer in hun goed uitgeruste badkamer. ”

Een oase van rust

Hotel Exquisit rechtvaardigt zijn naam absoluut. De hotelkamers zijn smaakvol ingericht en beschikken allen over een luxe badkamer. Gasten kunnen genieten van een intieme en ontspannen douchebelevenis in een fraai ingerichte badkamer. Deze zijn voorzien van Easy Drain douchegoten.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.