Markthal Rotterdam

Markthal Rotterdam

Markthal Rotterdam is een spectaculair bouwproject dat in het najaar van 2014 haar deuren heeft geopend. Dit Rotterdams icoon is uniek in zijn soort en de inspiratie is gehaald uit buitenlandse voorbeelden, zoals Barcelona en Kopenhagen.

  • Jaar 2014
  • Architect MVRDV

Spectaculair wonen

Door het samenbrengen van appartementen, een grote versmarkt, horeca, foodwinkels, een supermarkt en parkeergelegenheid onder één dak, is Nederlands eerste overdekte foodmarkt ontstaan in hartje Rotterdam. Dit complex belooft een unieke combinatie te zijn van culinair genieten, veelzijdig winkelen en uiterst comfortabel wonen.

Unieke woonsituatie

Het heeft 11 verdiepingen en bevat een grote boog die het geheel overdekt. In deze prachtig ontworpen boog zijn 126 riante appartementen gesitueerd, reikend vanaf de 2e tot de 10e verdieping. Allen met een geweldig uitzicht.

De luxueuze badkamers, sanitaire ruimtes in deze appartementen zijn voorzien van tegels en uitgerust met moderne inloopdouches. De tegelvloer in de badkamers zijn op afschot gelegd naar een Easy Drain douchegoot, die vrij van de wanden in de vloer is opgenomen.

Barrièrevrije douchen met Easy Drain

Verder is het sanitair zeer compleet uitgevoerd, als het gaat om afwerking en kwaliteit van gebruikte materialen. Dit vind je terug in de toepassing van kwalitatief hoogstaande en gerenommeerde sanitair merken.

Unieke features van dit bouwproject
– Een veertig meter hoge boog die in natuursteen is uitgevoerd en voorzien is van ramen
– Appartementen over de volle breedte van de boog (7,8 meter) aan beide kanten
– De helft van de appartementen kijkt uit op de hal
– Binnenin de boog worden glazen ruiten op spectaculaire wijze tussen een raamwerk van stalen kabels bevestigd

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.