Nobu Hotel Los Cabos

Nobu Hotel Los Cabos

Aan het eind van het schiereiland Baja California in Mexico, waar de woestijn overloopt in een gouden kustlijn, begeeft zich het eerste Nobu Hotel in Mexico. De inspiratie voor alle 200 kamers zijn gebaseerd op Japans ontwerp, waar het spectaculaire zeezicht centraal staat. Hotel Nobu biedt de gasten verscheidene faciliteiten aan, namelijk evenementen- en vergaderruimtes, diverse lounges, een spa en het eigen kenmerkende Nobu restaurant en bar.

  • Jaar 2019
  • Architect WATG

Elegantie & Luxe

Het negende Nobu hotel introduceert een luxe mix van natuurlijke materialen en Japanse precisie. De authentieke omgeving van Cabo San Lucas, zoals de aqua gekleurde zee, de zoute bries en het zachte poederachtige zand, diende tijdens het ontwerpproces als inspiratie. Op basis hiervan is er voor de minimalistische Easy Drain-douchedrains gekozen. Dit om het interieur van de badkamer te voltooien. De sleutel voor het creëren van de perfecte sfeer is elegantie en luxe.

“Minimalistische Easy Drain douchegoten zijn gekozen om het badkamer interieur te voltooien”

Mooie details & hoge kwaliteit

Het Nobu hotel is bij uitstek een bestemming voor de luxe reiziger. Kenmerkend voor het Nobu hotel zijn de fijne details, die bestaan ​​uit hoge kwaliteit en vakmanschap. Dit vertaald zich in een succesvolle en luxe uitstraling. Daarom kiezen high-end hotels voor Easy Drain.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.