Okura Hotel

Okura Hotel

Gelegen in de Pijp te Amsterdam vind je één van de toonaangevendste hotels ter wereld. Hotel Okura is een luxe vijfsterren hotel dat onlangs de hotelbadkamers en het zwembad heeft gerenoveerd met Easy Drain douchedrains.

  • Jaar 2018

Michelinster restaurants

Hotel Okura opende voor het eerst haar deuren in 1971. Een gebouw met 23 verdiepingen in het midden van een woonwijk, vlakbij het financiële en culturele district. Het biedt een vijf-sterren ambiance, een fitnessruimte, een spa, een overdekt zwembad en verschillende restaurants met een Michelinster.

Optimale badkamerbeleving

Voor een optimale badkamer beleving is de keuze op Easy Drain Compact douchegoten gevallen. Dankzij zijn lage installatiediepte van 63 mm is de Compact bij uitstek geschikt als douchegoot voor renovatie projecten. De Easy Drain Multi TAF douchegoten zijn rondom het binnenzwembad geïnstalleerd. De Multi TAF heeft een omkeerbaar rooster (zero of tegel) en een 360 draaibare uitloop, voor een perfecte installatie.

Een spectaculair panorama

Hotel Okura is het hoogste gebouw in dit gebied. Dit komt vanwege budgetbesprekingen over een opera die naast het hotel had moeten worden gebouwd. Uiteindelijk heeft de constructie nooit plaatsgevonden. Dit resulteert nu in een spectaculair panoramadak van Amsterdam.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.