Paris Charles de Gaulle Airport

Paris Charles de Gaulle Airport

Het Parijs Charles de Gaulle vliegveld is één van de drukst bezochte vliegvelden van Europa. Er zijn drie terminals op het vliegveld, ook bekend als Parijs Roissy, die verbonden zijn met gratis pendelbussen. Luchthaven Parijs Charles de Gaulle heeft een uitgebreide selectie van faciliteiten, diensten, bars en restaurants. Dit is voor reizigers die reizen naar een binnenlandse of internationale bestemming.

  • Jaar 2017

De luxe lounge oftewel de ultieme ervaring

De La Premiere Airport Lounge is een premium lounge die door Air France, KLM en Sky Team wordt aangeboden aan zakenlui en first class reizigers. Het heeft een etensruimte die ontbijt, lunch en snacks serveert. Daarbij zit een bar waar verschillende dranken en cocktails te verkrijgen zijn.

“Een verfrissende douchebeurt tijdens je tussenstop”

Een ultieme ervaring

Mensen die willen werken kunnen gebruik maken van de privé werkplekken in de lounge. De zijn uitgerust met Wi-Fi en kantoorartikelen. De lounge biedt ook een spa met gratis behandelingen tot 30 minuten. Op het vliegveld is ook een luxe lounge gevestigd. Het biedt een ultieme 5-sterren ervaring, voordat mensen aan boord gaan. De luxe lounge is voorzien van een elegante entree en uitnodigende ambiance. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je op te frissen voordat je aan boord gaat of tijdens een tussenstop. Tevens is de badkamer uitgerust met verschillende producten van Easy Drain.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.