W Hotel Tel Aviv

W Hotel Tel Aviv

Tel Aviv is een stad gelegen aan de centrale kust van Israël. Onlangs heeft “W Tel Aviv Residences” haar deuren geopend in deze stad. Het gebouw, dat voorheen fungeerde als Frans ziekenhuis, bevat naast een luxe hotel een aantal luxe residenties.

  • Jaar 2016
  • Architect John Pawson

Symbool van verfijning

Dit complex biedt een schitterend uitzicht over de Middellandse zee en de vele pittoreske straatjes. De wereldberoemde architect John Pawons en de lokale architect Ramy Gill hebben het ontwerp van het complete gebouw op zich genomen. Het is gelegen op één van de hotspots van Tel Aviv.

“ Het hotel en de luxe residenties zijn uitgerust met de nieuwste en beste voorzieningen”

Locatie, luxe & design

Het hotel en de residenties zijn uitgerust met state-of-the-art voorzieningen. Op deze manier ervaren hotelgasten en residentie eigenaren de ultieme combinatie van locatie, luxe en design. Barrièrevrij douchen speelt hierbij een grote rol. De royale badkamers zijn fraai vormgegeven en bevatten een unieke design douchegoot. Deze is ontworpen en ontwikkeld door Easy Drain.

Neem contact op
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.